fbpx

Vanila – Nutritivni Šejk

Herbalife Šejk je niskokaloričan nutritivni napitak namenjen svima Vama, koji želite da svoju telesnu masu održavate i regulišete uz pomoć zdravog i ukusnog obroka u čaši, u kombinaciji sa fizički aktivnim načinom života. Dovoljno je da dva obroka dnevno zamenite sa Herbalife Šejkom i učinićete značajan korak ka savršenoj liniji Vašeg tela. Za sve Vas koji nemate problem sa viškom kilograma, a brinete o opštem zdravlju svog organizma dovoljna je jedna čaša Herbalife Vanila – Nutritivnog Šejka.

Pakovanje Herbalife Vanila – Nutritivnog Šejka sadrži 550g praha, što Vam je, ukoliko se pridržavate priloženih upustava, dovoljno za čak 21 zdrav obrok! Ukoliko posedujete blender za pripremu šejkova, uz malo kulinarske veštine i dodavanja voća po ličnom ukusu u Vaš večernji šejk, biće dovoljno da stavite 10-15g praha i na taj način povećate broj obroka koji možete da dobijete iz jednog pakovanja Herbalife Vanila – Nutritivnog Šejka.

Vanila je jedna od najpopularnijih aroma na svetu. Najčešće se dodaje u poslastice poput sladoleda, kolača, kafe i čokolade. Njena lekovita svojstva (prirodan antioksidans, ublažava stres i napetost, pomaže kod problematične kože i želudačnih tegoba itd.) uvrstila su je kao začinsko bilje u jelovnike svetski poznatih nutricionista. Zahvaljujući njenim mnogobrojnim blagotvornim dejstvima po ljudski organizam, napici od vanile i kakaa bili su deo svakodnevnog menija astetskih vladara. Postoji svedočanstvo da je Montezuma II (poslednji astečki vladar, za čije vladavine je ova drevna civilizacija doživela svoj vrhunac) dnevno konzumirao pedesetak čaša ovog napitka ili kako bi ga savremenici danas nazvali – “Šejk od vanile”.

Herbalife Vanila – Nutritivni Šejk je u veoma kratkom vremenskom periodu dostigao čarobnu cifru od 50 miliona zadovoljnih klijenata širom planete. Srbija je samo jedna od 84 zemlje na svetu u kojoj su mnogobrojni korisnici prepoznali sve blagodeti ovog nutritivnog proizvoda.

Ovaj jedinstven, prehrambeni šejk na našem tržištu, stvoren je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje zdrave hrane. Svaka porcija (napravljena sa mlekom) obezbeđuje približno 17g belančevina dobijenih iz izolata proteina soje, što u potpunosti zadovoljova dnevne potrebe organizma za belančevinama. Osim proteina, Herbalife Vanila – Nutritivni Šejk sadrži kombinaciju ugljenih hidrata (koji se sporo oslobađaju, ali i onih koji se brzo oslobađaju, čime znatno pomažu u regulisanju vrednosti skokova šećera u krvi); zatim visokokvalitetna biljna vlakna, minerale i vitamine A, C i E.

U želji da zadovolji različite ukuse svojih klijenata i omogući im uživanje u raznolikosti obroka, kompanija Herbalife Vam pored ukusa vanile nudi i nutritivne šejkove sa aromom čokolade, jagode i cappuccina. 

Tagged , , ,
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0