Platite proizvode online kreditnom karticom

HerbaSrbija Shop je internet prodavnica koja vam, sa bilo koje tačke na planeti, nudi brzu i laku online kupovinu Herbalife proizvoda sa srpskog tržišta uz isporuku na teritoriji čitave zemlje.

HerbaSrbija Shop može biti interesantan za sve Vas koji se nalazite u dijaspori. Možete naručiti proizvode i platiti ih online sa bilo kojom Visa ili Master platnom karticom, a mi ih šaljemo na adresu u Srbiji. Na ovaj način ste možda obradovali nekog svog rođaka ili prijatelja u Srbiji, ali možda ste proizvode naručili i za sebe. Vaš rođak ili prijatelj, može Vam te proizvode poslati ili poneti u inostranstvo.

Naše ključne prednosti su:

  • Isporuka u roku od 24 do 72 časa na željenu adresu u Srbiji. Za porudžbine preko 3.500 rsd isporuka je besplatna.
  • Kupovina na našoj internet prodavnici je sigurna. Mi smo registrovano pravno lice koje u posluje u standardu sa zakonskom regulativom i propisima.
  • Ukoliko Vam je potrebna pomoć, možete nas pozvati klasičnim pozivom ili putem Vibera na broj +38169/3555-775 svakim radnim danom od 9-19 časova po lokalnom vremenu.
  • Ne morate više meriti težinu vašeg kofera i prolaziti kroz carinske formalnosti. Uštedite vaše vreme i obradujte vaše najmilije u Srbiji bilo kada i bilo gde da se nalazite.
  • I kada niste tu za važne momente postoji način da vaši najmiliji u Srbiji znaju da mislite na njih. U samo par klikova izaberite savršen poklon.
  • Ne morate više gubiti vreme i energiju na slanje novca. Jednostavno možete kupiti originalne Herbalife proizvode u Srbiji.
Platite narudžbinu kreditnom ili debitnom karticom online.

Za bezbedno plaćanje karticama na našem sajtu brine se Raiffeisen banka.