Platite proizvode online kreditnom karticom

HerbaSrbija Shop je internet prodavnica koja vam, sa bilo koje tačke na planeti, nudi brzu i laku online kupovinu Herbalife proizvoda sa srpskog tržišta uz isporuku na teritoriji čitave zemlje.

HerbaSrbija Shop internet prodavnica kreirana je u želji da objedini tržišta internet prodaje matice i dijaspore i svima omogući brzu i kvalitetnu online kupovinu.

Naše ključne prednosti su:

  • Isporuka u roku od 24 do 72 časa na željenu adresu u Srbiji. Za porudžbine preko 3.500 rsd isporuka je besplatna.
  • Kupovina na našoj internet prodavnici je sigurna. Mi smo registrovano pravno lice koje u posluje u standardu sa zakonskom regulativom i propisima.
  • Ukoliko Vam je potrebna pomoć, možete nas pozvati putem Vibera +38169/3555-775 svakim radnim danom od 9-19 časova po lokalnom vremenu.
  • Ne morate više meriti težinu vašeg kofera i prolaziti kroz carinske formalnosti. Uštedite vaše vreme i obradujte vaše najmilije u Srbiji bilo kada i bilo gde da se nalazite.
  • I kada niste tu za važne momente postoji način da vaši najmiliji u Srbiji znaju da mislite na njih. U samo par klikova izaberite savršen poklon.
  • Ne morate više gubiti vreme i energiju na slanje novca. Jednostavno možete kupiti originalne Herbalife proizvode u Srbiji.
Platite narudžbinu kreditnom ili debitnom karticom online.
Nakon potvrđene narudžbine, poslaćemo Vam invoice preko PayPal-a. Molimo Vas da valutu plaćanja prebacite na EUR kako bi ste odmah videli tačnu cenu proizvoda za online plaćanje. Instrukcije za plaćanje Vam stižu na email sa našeg PayPal naloga. Vaša narudžbina neće biti poslata dok sredstva ne budu uplaćena na naš PayPal račun.