fbpx

Platite proizvode online kreditnom karticom

HerbaSrbija Shop je internet prodavnica koja vam, sa bilo koje tačke na planeti, nudi brzu i laku online kupovinu Herbalife proizvoda sa srpskog tržišta uz isporuku na teritoriji čitave zemlje.

HerbaSrbija Shop može biti interesantan za sve Vas koji se nalazite u dijaspori. Možete poručiti proizvode i platiti ih online sa bilo kojom Visa ili Master platnom karticom, a mi ih šaljemo na adresu u Srbiji. Na ovaj način ste možda obradovali nekog svog rođaka ili prijatelja u Srbiji, ali možda ste proizvode poručili i za sebe. Vaš rođak ili prijatelj, može Vam te proizvode poslati ili poneti u inostranstvo.

Naše ključne prednosti su:

  • Isporuka u roku od 24 do 72 časa na željenu adresu u Srbiji. Za porudžbine preko 3.500 rsd isporuka je besplatna.
  • Kupovina na našoj internet prodavnici je sigurna. Mi smo registrovano pravno lice koje u posluje u standardu sa zakonskom regulativom i propisima.
  • Ukoliko Vam je potrebna pomoć, možete nas pozvati klasičnim pozivom ili putem Vibera na broj +38169/3555-775 svakim radnim danom od 9-19 časova po lokalnom vremenu.
  • Ne morate više meriti težinu vašeg kofera i prolaziti kroz carinske formalnosti. Uštedite vaše vreme i obradujte vaše najmilije u Srbiji bilo kada i bilo gde da se nalazite.
  • I kada niste tu za važne momente postoji način da vaši najmiliji u Srbiji znaju da mislite na njih. U samo par klikova izaberite savršen poklon.
  • Ne morate više gubiti vreme i energiju na slanje novca. Jednostavno možete kupiti originalne Herbalife proizvode u Srbiji.

Platite porudžbinu kreditnom ili debitnom karticom online.
Naučite odmah kako se plaća na internetu? (kliknite ovde)

Za bezbedno plaćanje karticama na našem sajtu brine se Raiffeisen banka.


Plaćanje karticama procesuira Raiffeisen banka! Kada izaberete ovu opciju bićete prebačeni na sajt Raiffeisen Banke kako bi ste izvršili plaćanje, nakon uspešnog plaćanja, sistem Vas vraća na naš sajt i dobijate potvrdu o plaćanju i broj vaše porudžbine. Plaćanje karticama za Beograd moguće je i pouzećem.

Osnovne prednosti korišćenja MasterCard® SecureCode™ i Verified by VISA za internet plaćanja su što se ne zahteva nikakav specijalizovani softver ili hardver za korišćenje usluge, korisnik kartice ima kontrolu nad neovlašćenim korišćenjem kartice, prenos osetljivih podataka se obavlja između Banke i korisnika kartice (a ne trgovca) i sva internet plaćanja se obavljaju uz unos lozinke (secure code) koju zna samo korisnik kartice.

Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0