fbpx

Napitak sa alojom – Prirodan ukus

Napitak sa alojom je još jedan u nizu niskokaloričnih, osvežavajućih napitaka koji je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za Vas proizvela kompanija Herbalife. Ovaj biljni koncentrat aloje pomoćiće Vam u smirivanju probavnog sistema i pročišćavanju organizmu, a naročito se preporučuje tokom letnjih meseci kada je potreba za osvežavajućim napicima znatno izraženija.

Lako se priprema

U flašu sa vodom sipajte nekoliko kapljica koncertata biljne aloje (u zavisnosti od toga koliko aromatične osvežavajuće napitke preferirate) i dobićete ukusan napitak sa malo kalorija kao zamenu za bezalkoholna pića sa šećerom. Zahvaljujući Herbalife napitku sa alojom preporučeni dnevni unos tečnosti od 2-2,5 litra za Vas će ubrzo postati slatka rutina sa minimalnim unosom kalorija.

Mnogobrojne blagodeti aloe vere

Aloa se kao lek prvi put spominje u drevnoj Mesopotamiji. Postoje pisani podaci da je najpoznatija egipatska vladarka, Kleoptra, koristila gel napravljen od aloe kako bi njena koža lica izgledala znatno mlađa. Travari Aleksandra Velikog pravili su od nje lekovite meleme sa kojim su tretirali rane vojnika. Savremenoj medicini dobro su poznate sve blagodeti aloe vere, a svoju lekovitost duguje neverovatnom sastavu: vitaminima A, C, E, B12; zatim enzimi kao što su alkalin, fosfataza, lipaza, celulaza i katalaza; bogat je izvor kalcijuma, bakra, hroma, selena, magnezijuma, kalijuma, kalcijuma i cinka; sadrži čak 12 antrakinona, fenolnih spojeva koji utiču na pravilan rad creva.

Osnovna svojstva samog proizvoda

Veliko pakovanje od 473ml Herbalife napitka sa alojom u sebi sadrži 40% soka, koji je dobijen iz lista aloje. Osim koncetrata biljne aloje (Aloe barbadensis miller)  u sebi sadrži još:

Kamilicu – zbog svojih umirujućih svojstava

Prirodni limun – antioksidant

Ekstrakt alfalfa – bogat lakcijumom, magnezijumom, kalijumom i beta karotenom

Tagged , ,
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0