fbpx

Mršavljenje sa Herbalife

Mršavljenje počinje upravo sa balansiranom i zdravom ishranom, a Herbalife je tu da ga učini još jednostavnijim.

Moderan način života često otežava ljudima da se hrane zdravo, uz balansiranu ishranu, dok pokušavaju da održe optimalnu telesnu masu, a to pogotovo predstavlja problem kod ljudi koji žele da smršaju.

Mora postojati svakodnevni unos važnih nutrijenata pravilno rasporedjenih, u savršenom balansu i količini. To je jedinina garancija da će organizam svakodnevno dobijati sve ono što mu je neophodno i normalno funkcionisati. (Zdrava ishrana i zdravo mršavljenje podrazumeva dovoljne količine ugljenih hidrata,  vitamina,  minerala,  vlakana,  pozitivnih masti i vode).  Ubrzanje  metabolizma je takodje jako važno u procesu mršavljenja jer dovodi do bržeg sagorevanja kalorija kao i opšteg dobrostanja celog organizma.  (Čišćenje od toksina).

Kako Vam Herbalife može pomoći? Kliknite ovde za više informacija.

Muškarci i Žene – osnova svakog programa za mršavljenje

HERBALIFE FORMULA 1 (ŠEJK):

Zamena obroka u cilju regulisanja telesne težine. Bogat proteinima, ugljenim hidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siromašan jer ima oko 200 kalorija, ali sa druge strane nutricionistički veoma bogat jer zadovoljava sve potrebe jednog zdravog obroka.

Zamenski obrok za kontrolu telesne težine:

  • Neto količina: 550 grama
  • Jedan obrok: 26 grama
  • Obroka po kutiji: 21
  • Sadrži protein iz soje

NAČIN UPOTREBE:

Na programu mršavljenja 2 obroka menjate sa  Formula 1 šejkom (doručak i večera).

  • 2 supene kašike za doručak u 250 ml nemasnog mleka ili jogurta ili sojinog mleka.
  • 1 ili 2 supene kašike za večeru u 250 ml nemasnog mleka ili jogurta ili sojinog mleka.

Napomena: Šejk praviti u soku (F1 vanila zato što je neutralnog ukusa) ukoliko Vam ne odgovaraju mlečni proizvodi.

NOVA JA NAKON KORIŠĆENJA HERBALIFE ŠEJKA

Usled borbe sa viškom kilograma koji su se gomilali u prvoj i drugoj trudnoći, primenjivala sam razne dijete i koristila mnogobrojne proizvode za mršavljenje, ali mi nije polazilo za rukom da  smanjim svoju telesnu težinu ni par kilograma. Tražeći neki novi metod mršavljenja naišla sam na Vaš sajt i rešila da Vas kontaktiram kako bih probala između ostalog Herbalife šejk za koga sam čula od prijatelja koji su ga koristili. Moram priznati bila sam skeptična, s obzirom da sve metode koje sam primenjivala nisu uspevale, ali moja želja da dođem do neke svoje idealne težine je preovladala, pa sam tako i poručila šejk. Inače moram da napomenem da sam veliki gurman. Pročitajte više …

Rezultati korisnika:

OVAS, JABUKA I VLAKNA DODATAK ISHRANI

Ovas, jabuka i vlakna su ukusno i jednostavno rešenje za povećanje svakodnevnog unosa vlakana. Jedinstvena mešavina bez veštačkih zaslađivača, sadrži rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna. Ovas, jabuke i vlakna sadrže vlakna iz 6 prirodnih izvora – jabuka, ovsa, kukuruza, citrusnog voća, cikorije i soje.

  • Pomešajte 1 mericu (6,8 g) sa 150 ml vode ili dodajte kašiku u svoj omiljeni šejk mix i uživajte. Uživajte u ovom proizvodu u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

U prirodi se nalaze u mahaunarkama, pasulju, zrnastom voću i povrću …

Proizvodi koji potpomažu program mršavljenja

MUŠKARCI I ŽENE:

FORMULA  2 (MULTIVITAMINSKI KOMPLEKS):

Multivitaminski kompleks koji vam pomaže da unesete u organizam 100% preporučene količine ključnih vitamina i minerala kada se koristi uz Formula1 šejk i dijetalna vlakna. Neophodni nutrijenti i antioksidanti koji takodje pomažu u održavanju zdravlja kostiju i imuno sistema.

NAČIN UPOTREBE: 1 BRIKETA 2 PUTA DNEVNO UZ OBROK

TERMOJETICS ČAJ (ENERGETIK):

Mešavina napravljena od 5 biljaka sa brzim delovanjem koja služi za prirod no podizanje energije, daje vitalnost, osvežava i potpomaže u bržem sagorevanju kalorija. (Ekstrakt zelenog čaja, sleza, kardamoma, hibiskusa)

Način upotrebe: ½ kafene kašičice u 250 dcl vode dva puta dnevno izmedju obroka

ZA MUŠKARCE I ŽENE KOJI TREBAJU DA SKINU VIŠE OD 10 KG I ONE KOJIMA TREBA DODATAK PROTEINA U ISHRANI.

FORMULA  3 (PROTEIN):

Izolavan protein iz soje i surutke visoko kvalitetan. Pomaže u kontrolisanju gladi tako što se duže vari i smanjuje potrebu za dodatnim obrocima. Vrlo bitan u procesu mršavljenja jer obezbedjuje telu dodatnu količinu dijetalnih proteina bez masti, smanjuje glad i daje sitost. Reoblikuje telo tako što gubite salo, a ne mišiće.

NAČIN UPOTREBE: 1 SUPENU KAŠIKU ZA DORUČAK POMEŠATI SA FORMULA 1 ŠEJKOM, PO POTREBI I UZ VEČERNJI FORMULA 1 ŠEJK.

UZ PROGRAM OBAVEZNO:

Piti minimum 2. 5 litre vode svakog dana (5 grama vode nosi 1 gram masti iz tela, čisti telo od toksina i poboljšava proces mršavljenja). Izmedju obroka ubaciti užinu u vidu voća (nije obavezno ali je poželjno zbog poboljšanja metabolizma u vidu češćih obroka kao i zbog opšetg stanja organizma).

Napitak sa alojom

Napitak sa alojom je još jedan u nizu niskokaloričnih, osvežavajućih napitaka koji je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za Vas proizvela kompanija Herbalife. Ovaj biljni koncentrat aloje pomoćiće Vam u smirivanju probavnog sistema i pročišćavanju organizmu, a naročito se preporučuje tokom letnjih meseci kada je potreba za osvežavajućim napicima znatno izraženija.

OBJAŠNJENJE  PROCESA MRŠAVLJENJA:

Na ovaj način konzumenti imaju 3 obroka u toku dana sa ukupnom kalorijskom vrednošću od oko 1000 kcal, ako ubace i užinu izmedju obroka u vidu voća i salata dolazimo do maksimalne kalorijske vrednosti od 1. 200 kcal. S obzirom da ½ kilograma masnog tkiva iznosi 4. 000 kcal, očekivano je da uz ovakav redukovan uno s kalorija, a uz pravilnu ishranu sa 3-5 obroka u toku dana, gube u proseku od 3-5 kg masnih naslaga za jedan mesec.

PREPORUČENO:

Pre početka programa obavezno izmeriti obim struka i tačnu telesnu težinu. Postoji mogućnost da neki konzumenti (retko ali se dešava) pre izgube na obimu nego na težini. To se dešava zato što su masti mnogo lakše od mišića pa usled gubitka masnih naslaga, a dobijanja mišića, vaga može da izvrši nivelaciju. Zbog toga je potrebno izmeriti obim struka pre početka programa, kako se sam rezultat nebi dovodio u pitanje. (Primer je klijentkinja koja je u prvom mesecu izgubila 17 cm u struku, a ništa na vagi, tek posle polovine drugog meseca krenuli su da padaju i kilogrami.)

Napomena: Herbalife program kontrole težine može pomoći u mršavljenju samo u okviru ishrane s kontrolisanim kalorijskim unosom. Sve izjave o regulisanju telesne težine se odnose na Herbalife program regulisanja telesne težine koji uključuje, između ostalog, izbalansiranu dijetu, redovno vežbanje, adekvatan unos tecnosti, nutritivne dodatke ishrani gde je neophodno i odgovarajuci odmor. Rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe.

Vaša korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Vratite se u prodavnicu