Ko je ova devojka?

Zdrav život podrazumeva specifičan način ishrane. Svakodnevna izloženost stresu, velikim klimatskim promenama, kao i neuravnotežena ishrana neminovno utiču na naš organizam. Upravo jedan od načina da se izborimo sa tim, sprečimo pojavu mnogih bolesti je zdrava ishrana tj. hrana prilagođena našim godinama i zdravstvenom stanju našeg organizma.

Oduvek sam se bavila ishranom, volela da isprobavam nove namirnice i kroz balet koji sam kao dete pohađala, učila o ishrani i pravilnim stilovima života.

Još kao student medicine proučavala sam hranljivu vrednost namirnica, način na koji se hranljive materije koriste u organizmu i vezu između ishrane i zdravog načina života. Za razliku od većine nutricionista, koji nisu lekari, vršila sam istraživanje poremećaja ishrane i zdravog načina života kod studenata biomedicinskih nauka. Kroz rad sa ljudima, kao i kroz niz studija, shvatila sam da je poremećaj ishrane široko rasprostranjen i da je neophodna pomoć i podrška lekara kako bi se postigao zadovoljavajući nutritivni status.

Svaki čovek ima svoj životni tempo i različite nutritivne potrebe. Zato neke dijete nisu uspešne kod svih. Jedino samostalnim radom u struci postoji mogućnost da se lekar maksimalno posveti svom pacijentu. U eri interneta i mogućnosti nesmetane komunikacije koji nam je omogućio, možete stupiti u kontakt sa mnom bez obzira na udaljenost i mesto gde se nalazite, a da pri tom dobijete usluge i savete koji će Vam biti od velike koristi.

Iako je moj cilj zapravo Vaš cilj, obožavam da kažem da „promena je teška u početku, zbrkana u sredini, a predivna na kraju…

Besplatna podrška lekara i konsultacije u vezi pravilnog odabira proizvoda.
Izrada individualnog plana ishrane za najbolje rezultate.
Dr Snežana Milošević ✆ 061/3248-125

Izaberite valutu
RSD Srpski dinar
EUR Euro