fbpx

Kilogrami su se samo skupljali i skupljali …

Da se pohvalim svojim uspehom!

Sa 53 godine stigla sam na tačku da više nisam mogla sama sebe da pogledam u oči, kilogrami su se samo skupljali i skupljali..
Rešila sam sama sa sobom ovako više ne može!
 
 
Herbalife šejk sam već uspešno koristila pre mnogo godina. Čvrsto rešena krenula sam u novu borbu. Naručila dva šejka i krenula 13 Januara! Stavila sam sebe u prvi plan, a mogu slobodno reći i da sam veoma disciplinovana i uporna.

I eto mene posle nepuna dva meseca sa 8 kg u minusu.

  • Moj dan počinje sa mlakom vodom u koju iscedim jedan limun, crna kafa bez šećera, za doručak Herbalife šejk pripremljen prema uputstvu i u to još dodam 50gr skuvanih ovsenih pahuljica (skuvanih u vodi).
  • Ručak neko kuvano jelo (bez hleba), dok za gickanje koristim bademe.
  • Večera je mi je jedna kašika Herbalife šejka sa mlekom (1,5%), ponekad dodam i ovsene pahuljice.
Na telefonu imam aplikaciju koja broji kalorije. Tu unesim šta sam jela i pila tog dana i onda nema greške, nikad ne pređem 1200cal po danu. Nedeljno 2-3 puta šetam 5-7km, i to je to, a rezultati su evidentno tu.
 
Želim poručiti svima koji tek kreću sa Herbalife programom, da kao prvo treba verovati u sebe, postaviti sebi cilj i pridržavati se toga! Herbalife je tu da nam pomogne i da olakša da stignemo do željenog cilja. Herbalife šejkovi su veoma ukusni, ja ih prosto obožavam.
 
Hvala ti Herbalife što postojiš!!! Sada konačno mogu sebe ponovo pogledati u oči! 
 
Juhasz Jolaniz iz Žitišta

Tekst je vlasništvo Agencija Permission – Beograd, Borisa Hamer i Juhasz Jolaniz, svako neovlašćeno kopiranje bez prethodne saglasnosti vlasnika podleže povredi zakona o zaštiti autorskih prava.
Slika preuzeta sa unsplash.com služi kao ilustracija uz članak.
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0