fbpx

Kapućino – Nutritivni Šejk

Herbalife Šejk je niskokaloričan nutritivni napitak namenjen svima Vama, koji želite da svoju telesnu masu održavate i regulišete uz pomoć zdravog i ukusnog obroka u čaši, u kombinaciji sa fizički aktivnim načinom života. Dovoljno je da dva obroka dnevno zamenite sa Herbalife Šejkom i učinićete značajan korak ka savršenoj liniji Vašeg tela. Za sve Vas koji nemate problem sa viškom kilograma, a brinete o opštem zdravlju svog organizma dovoljna je jedna čaša Herbalife Kapućino – Nutritivnog Šejka.

Pakovanje Herbalife Kapućino – Nutritivnog Šejka sadrži 550g praha, što Vam je, ukoliko se pridržavate priloženih upustava, dovoljno za čak 21 zdrav obrok! Ukoliko posedujete blender za pripremu šejkova, uz malo kulinarske veštine i dodavanja voća po ličnom ukusu u Vaš večernji šejk, biće dovoljno da stavite 10-15g praha i na taj način povećate broj obroka koji možete da dobijete iz jednog pakovanja Herbalife Kapućino – Nutritivnog Šejka.

Kapućino je vrsta italijanske kafe koja se pravi od espresa, toplog mleka i mlečne pene. Kao i sve druge vrste kafe i kapućino u sebi sadrži visok procenat kofeina, koji može da ima stimulišući efekat na ljudski organizam.

Evropljani su se prvi put susreli sa kafom tek krajem XVI veka, ali njihova želja za potpunim uživanjem u konzumiranju ovog napitka ubrzo je dovelo do otvaranja kafana – ugostiteljskih objekata u kojima se u početku služila isključivo kafa, da bi posle određenog vremenskog perioda postale središta društvenog života mnogih gradova.

Za sve Vas koji ne možete zamisliti jutro bez šoljice kafe, Herbalife Kapućino – Nutritivni Šejk omogućiće Vam da na zdrav način započnete novi dan.

Herbalife Kapućino – Nutritivni Šejk je u veoma kratkom vremenskom periodu dostigao čarobnu cifru od 50 miliona zadovoljnih klijenata širom planete. Srbija je samo jedna od 84 zemlje na svetu u kojoj su mnogobrojni korisnici prepoznali sve blagodeti ovog nutritivnog proizvoda.

Ovaj jedinstven, prehrambeni šejk na našem tržištu, stvoren je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje zdrave hrane. Svaka porcija (napravljena sa mlekom) obezbeđuje približno 17g belančevina dobijenih iz izolata proteina soje, što u potpunosti zadovoljova dnevne potrebe organizma za belančevinama. Osim proteina, Herbalife Kapućino – Nutritivni Šejk sadrži kombinaciju ugljenih hidrata (koji se sporo oslobađaju, ali i onih koji se brzo oslobađaju, čime znatno pomažu u regulisanju vrednosti skokova šećera u krvi); zatim visokokvalitetna biljna vlakna, minerale i vitamine A, C i E.

U želji da zadovolji različite ukuse svojih klijenata i omogući im uživanje u raznolikosti obroka, kompanija Herbalife Vam pored ukusa cappuccina nudi i nutritivne šejkove sa aromom vanile, jagode i čokolade. 

Tagged , , ,
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0