Kako poručivati direktno od Herbalife?

U Srbiji je dostupna registracija i online poručivanje direktno od Herbalife-a za svakog pojedinca.

Osnovna prednost ovakvog načina poručivanja jeste mogućnost plaćanja karticama, kao i mogućnost kasnijeg poručivanja sa popustom. Posebno je interesantna činjenica da Herbalife evidentira sve vaše kupovine, a kasnije vas kao redovnog kupca motiviše sa posebnim privilegijama i većim popustima. Ovakav način kupovine dostupan je u svim ostalim zemljama gde posluje Herbalife, a jednom kupljena licenca (IBP paket) validna je u svim zemljama.

Za ovaj vid poručivanja neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru i interneta.

Procedura je sledeća:

Potrebno je poručiti osnovni članski paket preko adrese https://rs.myherbalife.com/ opcija „Registrujte se online“
ili direktno preko adrese https://rs.onlinecontract.myherbalife.com/(Ukoliko želite poručiti iz neke druge zemlje, jednostavno promenite zemlju.)

Kada otvorite ovu adresu potrebno je složiti se sa garancijama zlatnog standarda, obezbediti skeniranu ili slikanu ličnu kartu, platnu karticu za online plaćanje i proces registracije može početi.

Ovaj paket košta  5,378.21 RSD i uglavnom sadrži sledeće: Herbalife torbu, Šejk sa ukusom Vanile, Šejker, Mernu kašiku, potrebnu literaturu i ostala članska dokumenta.

Nakon uspešne registracije i plaćanja paket Vam stiže na adresu kurirskom službom, a istog trenutka možete poručivati sve druge proizvode online po povlašćenim cenama za Herbalife članove.

Prilikom registracije potrebno je uneti podatke o sponzoru, a oni glase:

Herbalife ID broj Sponzora * :  V1013935

Prva 3 slova Sponzora * : HAM