Kako naručivati direktno od Herbalife?

U Srbiji, kao i u svim drugim zemljama širom sveta dostupna je registracija i online naručivanje direktno od Herbalife-a za svakog pojedinca.

Osnovna prednost ovakvog načina naručivanja jeste mogućnost plaćanja karticama, kao i mogućnost kasnijeg naručivanja sa popustom. Posebno je interesantna činjenica da Herbalife evidentira sve vaše kupovine, a kasnije vas kao redovnog kupca motiviše sa posebnim privilegijama i većim popustima. Ovakav način kupovine dostupan je u svim ostalim zemljama gde posluje Herbalife, a jednom kupljena licenca (IBP paket) validna je u svim zemljama.

Za ovaj vid naručivanja neophodno je osnovno poznavanje rada na računaru i interneta.

Procedura je sledeća:

Potrebno je naručiti osnovni članski paket preko adrese https://rs.myherbalife.com/ opcija „Registrujte se online“
ili direktno preko adrese https://rs.onlinecontract.myherbalife.com/(Ukoliko želite naručiti iz neke druge zemlje, jednostavno promenite zemlju.)

Prvi korak jeste otvaranje korisničkog naloga, zapamtite ove podatke jer će vam trebati prilikom svake sledeće direktne kupovine.

Zapamtite, prilikom registracije potrebno je uneti podatke o sponzoru:

Herbalife ID broj Sponzora * :  V1013935

Prva 3 slova Sponzora * : HAM

Kada završite registraciju, odnosno kreiranje korisničkog naloga, otvoriće vam se nova stranica gde je potrebno složiti se sa garancijama zlatnog standarda.

Predlažemo da detaljno pročitate svako polje, a zatim ga čekirate kako bi ste potvrdili da ste razumeli koja su vaša prava pre i nakon kupovine licencnog paketa.

Da bi ste uspešno završili kompletnu registraciju, potrebno je obezbediti skeniranu ili slikanu ličnu kartu, platnu karticu za online plaćanje i proces registracije može početi.

 

Licencni, odnosno članski paket košta  5,378.21 RSD i uglavnom sadrži sledeće: Herbalife torbu, Šejk sa ukusom Vanile, Šejker, Mernu kašiku, potrebnu literaturu i ostala članska dokumenta.

Nakon uspešne registracije i plaćanja paket Vam stiže na adresu kurirskom službom, a istog trenutka možete naručivati sve druge proizvode online po povlašćenim cenama za Herbalife članove.

Prilikom registracije potrebno je uneti podatke o sponzoru:

Herbalife ID broj Sponzora * :  V1013935

Prva 3 slova Sponzora * : HAM

Ovde možete pronaći detaljnu prezentacijukoja objašnjava online učlanjivanje korak po korak.