Iskustva sa Herbalife proizvodima

Sigurno ste do sada i sami imali iskustva sa Herbalife proizvodima, ako i niste, poznajete nekog ko jeste 🙂

Herbalife proizvodi su popularni kako na našem podneblju tako i u svetu. Najpoznatiji proizvod je Herbalife šejk za mršavljenje. Reč je o bogatom šejku koji sadrži sve vitamine, minerale i proteine koji su organizmu potrebni tokom dana. Herbalife šejkove možete napraviti jednostavno i vrlo su ukusni za konzumaciju.

Iza ovog svetski popularnog proizvoda za mršavljenje stoji kompanija Herbalife Nutrition, koja još od 1980. godine nastoji da unapredi zdravlje i kvalitet života ljudi, plasirajući na tržište proizvode koji optimalno utiču na zdravu ishranu i dobar osećaj tokom celog dana. Herbalife pruža smernice za zdravu ishranu, ali i celokupan način života na kome se baziraju njegov kvalitet i dugotrajnost.

Mi smo za vas odabrali neka od iskustava korisnika Herbalife-a.

Kako se koriste proizvodi, možete pogledati u videu koji sledi.

Herbalife kompanija – u čemu je tajna?

Herbalife kompanija je poznata na globalnom nivou, a specijalizovana je za programe zdrave ishrane koji ujedno utiču na kontrolu težine i na njenu redukciju. Kompanija je osnovana osamdesete godine prošlog veka i danas svoje proizvode nudi u više od osamdeset zemalja u svetu, čime su stvoreni čvrsta tradicija i ugled Herbalife proizvoda.