Da li sam izabrao pravu dijetu? Gde je ključ uspeha?

Da li sam izabrao pravu dijetu?

Gde je ključ uspeha?

U savetima lekara!

Zašto?

Verujem da je svako od nas bar jednom u životu postavio sebi ovo pitanje. Saveti vezani za mršavljenje su svuda oko nas, časopisi, facebook, mediji… Nažalost, ove informacije često dovode do toga da se odlučimo za dijetu koja je u tom trenutku popularna, bez razmišljanja da li nam zaista odgovara i da li možemo da je primenjujemo bez posledica po zdravlje. Vrlo često su ovakve dijete jednolične, nisu balansirane u hranljivim materijama, niti energetski, a ni što se tiče minerala, vitamina. Ovakve dijete ne dovode do promena navika nego se osoba mora držati pravila samo dok je na dijeti, čim sa njom prestane vraća svoje navike, kao i kilograme,  što dovodi do lošeg zdravstvenog stanja. Takođe, neodgovarajuća dijeta može da naruši zdravlje. Ova opasnost je naročito izražena kod rigoroznih dijeta. Na primer, proteinska dijeta smanjuje težinu brzo ali previše proteina  u ishrani iscrpljuje bubrege i jetru.

Ukoliko malo istražite shvatićete da Herbalife nije samo trenutno popularan, kao većina dijeta koje nas okružuju svakodnevno,  već  da se proizvodi  uspešno primenjuju već  više decenija.

Pre nego što započnete sa šejkom, čajem ili nekim drugim proizvodom, lekar će uzeti u obzir Vaš način života, koliko želite da smršate, medicinsku i laboratorijsku dokumentaciju i da li imate zdravstvenih problema koji bi mogli da se pogoršaju dok ste na dijeti. Lekar če Vas posavetovati kako da izaberete pravu dijetu, a takođe će vam dati savete koji su naučno potkrepljeni, kako da očuvate i poboljšate svoje zdravlje, povećate energiju, oslobodite se čestih promena raspoloženja, budete efikasniji na poslu, u sportu, a pre svega zadovoljni sobom.  Lekar će se uključiti u Vaš program, dodatno, i kao podrška i kroz individualne planove ishrane uzmajuči u obzir Vaše navike i zdravstveno stanje.

Osoba koja želi da smrša mora da usvoji nov, zdrav način ishrane, ali ne kao dijetu nego kao način života jer tek tada zdravstveno stanje može da se poboljša a željena težina održi. Izaberite da Vam u tome pomogne stručno lice.

Ukoliko želite saznati više o mršavljenju sa Herbalife proizvodima, pročitajte članak: MRŠAVLJENJE SA HERBALIFE?