fbpx

Čokolada – Nutritivni Šejk

Herbalife Šejk je niskokaloričan nutritivni napitak namenjen svima Vama, koji želite da svoju telesnu masu održavate i regulišete uz pomoć zdravog i ukusnog obroka u čaši, u kombinaciji sa fizički aktivnim načinom života. Dovoljno je da dva obroka dnevno zamenite sa Herbalife Šejkom i učinićete značajan korak ka savršenoj liniji Vašeg tela. Za sve Vas koji nemate problem sa viškom kilograma, a brinete o opštem zdravlju svog organizma dovoljna je jedna čaša Herbalife Čokolada – Nutritivnog Šejka.

Pakovanje Herbalife Čokolada – Nutritivnog Šejka sadrži 550g praha, što Vam je, ukoliko se pridržavate priloženih upustava, dovoljno za čak 21 zdrav obrok! Ukoliko posedujete blender za pripremu šejkova, uz malo kulinarske veštine i dodavanja voća po ličnom ukusu u Vaš večernji šejk, biće dovoljno da stavite 10-15g praha i na taj način povećate broj obroka koji možete da dobijete iz jednog pakovanja Herbalife Čokolada – Nutritivnog Šejka.

Glavni sastojak čokolade – kakao – vodi poreklo iz tropskih nizija Južne Amerike. Prvi materijalni zapisi o njegovoj upotrebi potiču iz perioda drevnih civilizacija Maja i Asteka, a prema legendi u koju su verovali pripadnici ovih naroda,  čokolada je bila piće bogova u raju. Ni Evropljani nisu bili imuni na ovu “ retku i skupu” poslasticu. Koliko su bili opčinjeni napicima i poslasticama od čokolade govori podatak da je austrijska princeza Marija Antoaneta prilikom udaje za Luja XVI sa sobom na francuski dvor povela posebnog kuvara za spremanje čokolade. Pored toga što je najprodavaniji slatkiš na svetu crna čokolada je veoma zdrava. Ona u sebi sadrži  minerale poput magnezijuma, fosfora, kalijuma i gvožđa. Zatim u manjim količinama alkaloide teobromin i kofein.

Herbalife Čokolada – Nutritivni Šejk je u veoma kratkom vremenskom periodu dostigao čarobnu cifru od 50 miliona zadovoljnih klijenata širom planete. Srbija je samo jedna od 84 zemlje na svetu u kojoj su mnogobrojni korisnici prepoznali sve blagodeti ovog nutritivnog proizvoda.

Ovaj jedinstven, prehrambeni šejk na našem tržištu, stvoren je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje zdrave hrane. Svaka porcija (napravljena sa mlekom) obezbeđuje približno 17g belančevina dobijenih iz izolata proteina soje, što u potpunosti zadovoljova dnevne potrebe organizma za belančevinama. Osim proteina, Herbalife Čokolada – Nutritivni Šejk sadrži kombinaciju ugljenih hidrata (koji se sporo oslobađaju, ali i onih koji se brzo oslobađaju, čime znatno pomažu u regulisanju vrednosti skokova šećera u krvi); zatim visokokvalitetna biljna vlakna, minerale i vitamine A, C i E.

U želji da zadovolji različite ukuse svojih klijenata i omogući im uživanje u raznolikosti obroka, kompanija Herbalife Vam pored ukusa čokolade nudi i nutritivne šejkove sa aromom vanile, jagode i cappuccina. 

Tagged , , ,
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0