Često postavljena pitanja

Ko stoji iza ovog sajta?

AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U PRODAJI POSEBNIH PROIZVODA
PERMISSION BEOGRAD – RAKOVICA
Pilota Mihaila Petrovića 14, Beograd
Matični broj: 63216399
PIB: 108103039
RAČUN: 265-1730310000321-10
Kontakt: 011/3555-775; 069/3555-775

Kako da saznam cenu proizvoda?

Cena se formira individualno između distributera i klijenta. Naše cene možete pogledati ukoliko otvorite online prodavnicu na našem sajtu. Takođe postoje određeni benefiti za stalne klijente, kao i prilikom poručivanja više proizvoda.

Kako da kupim proizvode?

Mi se bavimo isključivo online i telefonskom prodajom, sve porudžbine koje primimo radnim danima do 13 časova isporučuju se naredni radni dan. Porudžbine koje primimo nakon 13 časova, praznicima i vikendom, šalju se prvi sledeći radni dan i isporuka je u tom slučaju 48-72 časa.

SMS/VIBER/DIRECT/INBOX naručivanje: Podrazumeva slanje SMS/VIBER/DIRECT/INBOX poruke preko mobilnog telefona, pri čemu poruka mora sadržati Ime, Prezime, Broj telefona, Adresu, Poštanski broj i Grad u koji se šalje naručeni proizvod. Takođe spomenite i šta želite da naručite.

Da li mi je potreban lični trener i kako da počnem sa korišćenjem?

Suština Herbalife proizvoda se nalazi upravo u jednostavnosti korišćenja. Dovoljno je da zamenite dva obroka sa Herbalife šejkom i već ste na programu mršavljenja. Podrška nezavisnih distributera jeste važna, ali ne i presudna! Ukoliko se pridržavate jasnih smernica koje dobijate kupovinom bilo kog proizvoda, mršavljenje sa Herbalife jednostavno je kao 3-2-1. Konsultacije telefonom su besplatne za sve korisnike Herbalife proizvoda.

Herbalife ima fenomenalnu podršku za korisnike na svom YouTube kanalu!

Da li na tržištu Srbije postoje lažni Herbalife šejkovi?

Na tržištu Srbije za sada ne postoje falsifikovani Herbalife šejkovi, svaka priča o lažnim šejkovima je neosnovana i usmerena ka ličnoj promociji pojedinaca. Bez obzira da li ste šejk nabavili putem interneta ili kupili od nezavisnog distributera, šanse da ste kupili lažni šejk gotovo da ne postoje.

Kako da budem 100% siguran da je Herbalife šejk pravi?

Svaki originalni Herbalife šejk možete prepoznati po sledećem: na poklopcu postoji QR KOD koji možete očitati sa QR Droid aplikacijom na Vašem mobilnom telefonu. KOD koji iščitate nalazi se utisnut ispod sledećeg zaštitnog poklopca i možete ga pronaći nakon što fizički odlepite poklopac sa kutije. Sa donje strane kutije se nalazi jasno istaknut datum do kog možete koristiti proizvod.

Ko je uvoznik proizvoda i da li su proizvodi odobreni od Ministarstva Zdravlja?

Jedini uvoznik Herbalife proizvoda u Srbiji je MST International, Milutina Milankovića 11b, Novi Beograd. Ukoliko i dalje sumnjate u ispravnost svog proizvoda, isti možete odneti direktno u MST International kako bi ste utvrdili da li je validan i kada je preuzet u magacinu. Prilikom preuzimanja proizvoda u MST International radi se precizna evidencija o svakom preuzetom proizvodu. Evidencija o uvozu i odobrenju Herbalife proizvoda postoji i možete je pronaći na sajtu Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Zašto bi proizvode poručio od Vas?

Brojne su prednost i beneficije za naše klijente! Ukoliko se odlučite za poručivanje kod nas, dobijate: istinite informacije, uputstvo za korišćenje u štampanom obliku, diskretnu podršku prilikom korišćenja proizvoda (mi vas ne pozivamo svaki dan, niti vas uslovljamo sa bilo čim), podršku putem interneta i savremenih medija za komunikaciju, VIP uslove koje uživaju članovi, brzu isporuku proizvoda, originalne proizvode …

Postoji znatna razlika u ceni između Vas i lokalnih distributera?

Kao pravno lice koje se bavi prodajom i distribucijom Herbalife proizvoda u Srbiji imamo zakonsko pravo (Ustav republike Srbije, Član 82) da samostalno formiramo maloprodajnu cenu proizvoda, takođe to pravo nam daje i Herbalife koji kaže da su cene proizvoda u MST cenovniku preporučene.

Sledi isečak sa zvaničnog Herbalife sajta za Srbiju, vezano za maloprodajne cene proizvoda:
Maloprodajna cena proizvoda u MST cenovniku je preporučena, ne obavezna! U Herbalife-u cenimo odnos koji naši Nezavisni Distributeri ostvaruju sa svojim kupcima. Zato kupcima preporučujemo da iskoriste prednosti znanja, podršku i pomoć svojih ličnih Distributera.  Iz tog razloga ne objavljujemo cenovnik na Internetu. Vaš Distributer će se dogovoriti sa vama o ceni izabranih proizvoda.

Pročitajte više: http://kompaniji.herbalifeserbia.com/cene