fbpx

Biljni čaj – Original

Kombinujući drevnu mudrost travara sa savremenom tehnologijom, kompanija Herbalife proizvela je jedinstven na našem tržištu Biljni čaj sa ukusom breskve, limuna i originalnom aromom čaja. Ovaj niskokalorični osvežavajući napitak, koji se nalazi u pakovonju od 50g znatno će doprineti održavanju prirodne vitalnosti Vašeg tela, a samim tim i opštem zdravlju organizma.

Kada kažemo “čaj” prva asocijacija nam je topli napitak, koji se priprema sipanjem ključale vode preko osušenih listova lekovitih biljaka. Mali procenat populacije na našim prostorima upoznat je sa činjenicom da je “Čaj”( Camellia sinesis ) zapravo biljka koja potiče iz Kine. U početku je čaj od istoimene biljke korišćen isključivo kao medicinsko piće, da bi vremenom počeo da se priprema i kao osvežavajući napitak od raznih vrsta lekovitih biljaka. Kult svakodnevnog ispijanja šoljice čaja datira još iz perioda dinastije Šang, a u Evopu su ga preneli portugalski sveštenici tokom XVI veka.

Za razliku od tradicionalnih biljnih napitaka Herbalife Biljni čaj – Original priprema se na veoma jednostavan način mešanjem ½ kašičice instant biljnog napitka sa 250 ml tople ili hladne vode. Možete da ga pijete uz obrok ili posebno tokom dana kada god osetite potrebu za zdravim osveženjem.

Herbalife Biljni čaj – Original je niskokaloričan osvežavajući napitak, koji se priprema sa zelenim ili crnim čajem. Jedna šoljica ovog instant biljnog napitka sadrži svega 6 kcl. Korišćenjem originalnog Herbalife biljnog čaja unećete preporučenu dnevnu dozu tečnosti u Vaš organizam, a da ga pri tom ne opteretite preteranim unosom prirodnih i veštačkih zaslađivača. Zahvaljujući kofeinu (85 mg po šolji) Herbalife Biljni čaj – Original znatno će doprineti i povećanju Vaše pažnje, tako da je idealan za sve Vas čije poslovne obaveze i dnevne aktivnosti zahtevaju visok nivo koncentracije.

Većina Vas upoznata je sa činjenicom da su biljni čajevi napici, koji u sebi sadrže malu količinu kalorija. Njihovim konzumiranjem umanjujete osećaj gladi, izbacujete višak tečnosti iz tela i znatno ubrzavate metabolizam. Zahvaljujući niskokaloričnim čajevima iz porodice Herbalife znatno ćete obogatiti svoj dnevni unos tečnosti i doprineti poboljšanju opšteg zdravlja svog organizma.

Tagged , ,
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0