fbpx

Biljni čaj – Limun

Kombinujući drevnu mudrost travara sa savremenom tehnologijom, kompanija Herbalife proizvela je jedinstven na našem tržištu Biljni čaj sa ukusom limuna, breskve i originalnom aromom čaja. Ovaj niskokalorični osvežavajući napitak, koji se nalazi u pakovonju od 50g znatno će doprineti održavanju prirodne vitalnosti Vašeg tela, a samim tim i opštem zdravlju organizma.

Za razliku od tradicionalnih biljnih napitaka Herbalife Biljni čaj – Limun priprema se na veoma jednostavan način mešanjem ½ kašičice instant biljnog napitka sa 250 ml tople ili hladne vode. Možete da ga pijete uz obrok ili posebno tokom dana kada god osetite potrebu za zdravim osveženjem.

Većina Vas upoznata je sa blagodetima po ljudski organizam soka od ceđenog limuna pomešanog sa toplom vodom. Ukoliko ustajate u ranim jutarnjim časovima i žurite na posao, idealno rešenje za Vas je ½ kašičice Herbalife Biljnog čaja od limuna rastvorenog u 250ml tople ili hladne vode. Citrus se koristio kao lek u narodnoj medicini znatno pre nego što ga je moderna farmakologija počela da koristi u industriji lekova. Za drevne Grke limun je bio nezamenjiv kod lečenja skorbuta, zato su antički pomorci na svoja duga putovanja nosili sa sobom znatne količine Citrusa. Takođe, smatrao se učinkovitim sredstvom protiv krvarenja i za čišćenje zagnojenih rana. Danas je limunada i čaj sa limunom (zbog vitamina C kojim je bogat) omiljeni napitak značajnog dela populacije tokom cele godine.

Herbalife Biljni čaj – Limun je niskokaloričan osvežavajući napitak, koji se priprema sa zelenim ili crnim čajem. Jedna šoljica ovog instant biljnog napitka sadrži svega 6 kcl. Korišćenjem originalnog Herbalife biljnog čaja unećete preporučenu dnevnu dozu tečnosti u Vaš organizam, a da ga pri tom ne opteretite preteranim unosom prirodnih i veštačkih zaslađivača. Zahvaljujući kofeinu (85 mg po šolji) Herbalife Biljni čaj – Limun znatno će doprineti i povećanju Vaše pažnje, tako da je idealan za sve Vas čije poslovne obaveze i dnevne aktivnosti zahtevaju visok nivo koncentracije.

Većina Vas upoznata je sa činjenicom da su biljni čajevi napici, koji u sebi sadrže malu količinu kalorija. Njihovim konzumiranjem umanjujete osećaj gladi, izbacujete višak tečnosti iz tela i znatno ubrzavate metabolizam. Zahvaljujući niskokaloričnim čajevima iz porodice Herbalife znatno ćete obogatiti svoj dnevni unos tečnosti i doprineti poboljšanju opšteg zdravlja svog organizma. Osim arome limuna kompanija Herbalife nudi Vam i biljne čajave sa ukusom Čaja (Camellia sinesis), breskve i maline.

Tagged , ,
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0