fbpx

Biljni čaj – Breskva

Kombinujući drevnu mudrost travara sa savremenom tehnologijom, kompanija Herbalife proizvela je jedinstven na našem tržištu Biljni čaj sa ukusom breskve, limuna i originalnom aromom čaja. Ovaj niskokalorični osvežavajući napitak, koji se nalazi u pakovonju od 50g znatno će doprineti održavanju prirodne vitalnosti Vašeg tela, a samim tim i opštem zdravlju organizma.

Za razliku od tradicionalnih biljnih napitaka Herbalife Biljni čaj – Breskva priprema se na veoma jednostavan način mešanjem ½ kašičice instant biljnog napitka sa 250 ml tople ili hladne vode. Možete da ga pijete uz obrok ili posebno tokom dana kada god osetite potrebu za zdravim osveženjem.

Breskva (Prunus persica) vodi poreklo iz srednje Azije, ubraja se u niskokalorično voće, te je idealna za dijetu. Bogata je beta-karotenom i vitaminom C, kao i kalijumom, fosforom, magnezijumom, kalcijumom i selenom. Biljni čajevi od breskve preporučuju se za čišćenje organizma, zatim osobama sa osteljivim nervnim sistemom, srčanim aritmijama i smanjenim lučenjem želudačne kiseline.

Herbalife Biljni čaj – Breskva je niskokaloričan osvežavajući napitak, koji se priprema sa zelenim ili crnim čajem. Jedna šoljica ovog instant biljnog napitka sadrži svega 6 kcl. Korišćenjem originalnog Herbalife biljnog čaja unećete preporučenu dnevnu dozu tečnosti u Vaš organizam, a da ga pri tom ne opteretite preteranim unosom prirodnih i veštačkih zaslađivača. Zahvaljujući kofeinu (85 mg po šolji) Herbalife Biljni čaj – Breskva znatno će doprineti i povećanju Vaše pažnje, tako da je idealan za sve Vas čije poslovne obaveze i dnevne aktivnosti zahtevaju visok nivo koncentracije.

Većina Vas upoznata je sa činjenicom da su biljni čajevi napici, koji u sebi sadrže malu količinu kalorija. Njihovim konzumiranjem umanjujete osećaj gladi, izbacujete višak tečnosti iz tela i znatno ubrzavate metabolizam. Zahvaljujući niskokaloričnim čajevima iz porodice Herbalife znatno ćete obogatiti svoj dnevni unos tečnosti i doprineti poboljšanju opšteg zdravlja svog organizma. Osim arome breskve kompanija Herbalife nudi Vam i biljne čajave sa ukusom Čaja (Camellia sinesis), limuna i maline.

Tagged , ,
Vaša korpa
There are no products in the cart!
Nastavite kupovinu
0