Herbalife

Članci

Lepota, Zdravlje i Kozmetički Saloni, Beograd

Pre nego što počnete posećivati kozmetičke salone, morate znati da lepota i zdravlje počinju iz vašeg tanjira.

lepota-zdravlje

Hrana koju jedemo jeste izvor energije i hranljivih sastojaka za naše telo. Ishrana treba da bude prijatno iskustvo, a ne da se osećamo krivi ili osećamo grižu savesti. Pojesti dovoljno hrane nije problem, ali pojesti dovoljno nutrijenata - hranljivih sastojaka može biti izazov ukoliko želimo biti zdravi i lepi.

Šta treba jesti kako bi bili zdravi i lepi?

Skoro svako ima svoje mišljenje, od Vaših prijatelja pa do raznih tekstova po časopisima o zdravoj ishrani. Postoji mnogo različitih predloga, ali osnov za dobro zdravlje se nije promenio još od prvog prohteva da upoznamo zdrav način ishrane.

Nutrijenti - Hranljivi sastojci u hrani važni za lepotu i zdravlje.

Vašem telu je svakog dana potrebno 45 različitih nutrijenata. Ovi nutrijenti su neophodni za zdravlje i moraju biti prisutni u hrani koju jedete. Nutrijente možemo podeliti u 6 vrsta:

• Ugljeni hidrati (skrob, šečer i vlakna)

• Proteini (uključujući i 22 amino kiseline)

• Masti (zasičene, mononezasičene, polinezasičene masne kiseline)

• Minerali

• Vitamini

• Voda

Svi ovi hranljivi sastojci rade zajedno i utiču jedan na drugog zajedno sa telesnim hemikalijama kako bi izvršili različite funkcije. 

• Obezbeđuju materijal za izgradnju, oporavak i čuvanje našeg tkiva. 

• Snabdevaju telo sa svim potrebnim materijalom kako bi telo normalno funkcionisalo. 

• Snabdevaju telo gorivom koje je neophodno za dovoljno dnevne energije. 

Svaki nutrijent ima svoj određeni zadatak u izgradnji, oporavku i iskorišćavanju u telu. Neki nutrijenti iziskuju da rade zajedno kao tim. To su specifični nutrijenti. Oni ne mogu izvršiti svoj zadatak ako neki nutijent nedostaje ili sa kojim se neslažu, i zato je mnogo bitno da pravilna ishrana bude izbalansirana i da sadrži sve potrebne nutrijente. Vašem telu su potrebni svi ovi nutrijenti. Neki se moraju svakodnevno unositi kroz hranu, dok neki mogu skladišteni u telu za kasniju upotrebu.  

Uz kvalitetnu ishranu vaš doživljaj i uživanje u kozmetičkim salonima biće još bolji, dok će vam na lepoti i zdravlju pozavideti mnogi.

KAKO DA PORUČITE PUTEM SAJTA-A?

Porudžbine primamo i nakon radnog vremena, vikendom i praznicima - Potrebno je da registrujete besplatan nalog ili da se prijavite ukoliko ste već registrovani.

KAKO DA PORUČITE PUTEM E-MAIL-A?

Porudžbine primamo i nakon radnog vremena, vikendom i praznicima - Pošaljite e-mail na prodaja@zdrav-zivot.com sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

KAKO DA PORUČITE PUTEM TELEFONA?

Porudžbine primamo radnim danima od 9 do 19h - Pozovite tel: 061/3248-125 i javiće Vam se ljubazan distributer, koji će primiti Vašu porudžbinu.


Važno!

Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife za Srbiju,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd.

Više informacija možete dobiti putem broja 061/3248-125.


Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje.
To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani i kao takvi mogu biti od pomoći.
Sve informacije koje niste pronašli na ovom sajtu potražite na oficijalnom sajtu kompanije.
Ovaj sajt napravili su Herbalife Nezavisni Distributeri u cilju Vašeg informisanja.
Zvanični uvoznik Herbalife za Srbiju, MST International d.o.o., Beograd.

zapocni-dan

Smernice za korisnike

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani, a kao takvi mogu biti od pomoći.

Cilj ovog sajta i proizvoda predstavljenih na njemu nije dijagnosticiranje, lečenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

Proizvodi predstavljeni na ovom sajtu dostavljaju se iz fabirka širom sveta, namenjeni su Evropskom tržištu i usaglašeni sa važećim pravilnicima o hrani i dodacima ishrani.

Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovom sajtu odnose se samo na Srbiju. U drugim zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu se neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.

Slike proizvoda koje su korišćene na sajtu služe isključivo za ilustraciju i mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže i izgleda proizvoda.

Pre početka korišćenja proizvoda za mršavljenje obavezno se posavetujte sa našim savetnicima ili vašim lekarom.

smrsajte-lakobesplatna dostava proizvoda

Garancija kvaliteta

Kvalitet namirnica u svakodnevnoj upotrebi iz dana u dan sve je lošiji, nutrijenti koji su se nekada nalazili u voću i povrću, sada postoje samo u tragovima. Moderan način života sa sobom nosi i moderne metode uzgoja agrokultura, sve je instant, sve je podređeno samo kvantitetu, dok je kvalitet postao imaginarna stvar.

Mi u Herbalajfu ulažemo svakodnevne napore da bar malo promenimo ovu sliku i pomognemo ljudima da se hrane i žive bolje. Tim naših naučnika trudi se da kroz proizvode korisnicima da ono najbolje iz hrane, kako bi podpomogao zdravu ishranu i dugovečniji život.

Paleta proizvoda je jako velika, ukoliko do sada niste imali iskustva sa našim proizvodima ili dobili preporuku za određene proizvode i njihovo korišćenje, poželjno je da se posavetujete sa našim asistentima.

Informacije i poručivanje:
061/3248-125, 064/3133-777

Proizvodi za zdravo mršavljenje i kontrolu telesne težine. Dijeta nikada nije bila jednostavnija.

Svi tekstovi, sadržaji i materijali koji se nalaze na sajtu www.zdrav-zivot.com čine ekskluzivno pravo distributera Borisa Hamera. 
Nije dozvoljeno nikakvo kopiranje, distribucija ili iskorišćavanje materijala bez prethodno pismenog odobrenja vlasnika, koji je nosilac autorskih prava. 
Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima.
| www.zdrav-zivot.com - 8 godina sa Vama |

placanje-karticama.