Herbalife

Članci

Zaštita privatnosti

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA KORISNIKA

vazno-distributeriHerbalife Distributer garantuje siguran prenos ličnih podataka Kupca i autentičnost servera koji se nalazi na internet adresi www.zdrav-zivot.com.

Svi lični podaci korisnika www.zdrav-zivot.com biće vezani za nalog koji korisnik otvori, za informacije i proizvode koje korisnik kupi putem interneta.

Herbalife Distributer se obavezuje da će e-mail adresu Kupca korisiti samo za postupak poručivanja proizvoda, osim ako Kupac ne odluči da želi da putem elektronske pošte bude obaveštavan o novostima iz ponude usluga kompanije.

Herbalife Distributer garantuje da korisnicima neće slati reklamni materijal koji prethodno nisu zatražili putem e-maila, ili posebnog formulara na našem portalu.

Sve informacije o eventualnim izmenama u načinu poslovanja Herbalife Distributer-a koje se odnose na način plaćanja i(li) isporuku proizvoda biće objavljene na našoj web stranici.

start-paket-za-mrsavljenje

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Herbalife Distributer se kao vlasnik portala www.zdrav-zivot.com obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih korisnika / kupaca proizvoda.

Herbalife Distributer prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o svojim kupcima/korisnicima i podatke neophodne za produktivno poslovanje i informisanje korisnika, u skladu sa dobrim poslovnim običajima i s ciljem pružanja kvalitetne usluge.

Kupcima dajemo mogućnost izbora u vezi sa primanjem reklamnog i(li) promotivnog materijala , uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da budu uključeni u elektronske mailing liste koje se koriste u marketinškim kampanjama Herbalife Distributer-a ili naših poslovnih partnera.

Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju, i dostupni su samo Herbalife Distributerima kojima su nužni za obavljanje poslova vezanih za administraciju i prodaju proizvoda.

Herbalife distributeri ispred sajta www.zdrav-zivot.com i njihovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje ovih osnovnih načela o zaštiti privatnosti kupaca.

KAKO DA PORUČITE PUTEM SAJTA-A?

Porudžbine primamo i nakon radnog vremena, vikendom i praznicima - Potrebno je da registrujete besplatan nalog ili da se prijavite ukoliko ste već registrovani.

KAKO DA PORUČITE PUTEM E-MAIL-A?

Porudžbine primamo i nakon radnog vremena, vikendom i praznicima - Pošaljite e-mail na prodaja@zdrav-zivot.com sa podacima za porudžbinu: Ime i prezime, adresa i grad, poštanski broj i broj telefona.

KAKO DA PORUČITE PUTEM TELEFONA?

Porudžbine primamo radnim danima od 9 do 19h - Pozovite tel: 061/3248-125 i javiće Vam se ljubazan distributer, koji će primiti Vašu porudžbinu.


Važno!

Proizvodi u našoj ponudi distribuiraju se iz centralnog magacina Herbalife za Srbiju,
MST International d.o.o., Milutina Milankovića 11B, Novi Beograd.

Više informacija možete dobiti putem broja 061/3248-125.


Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje.
To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani i kao takvi mogu biti od pomoći.
Sve informacije koje niste pronašli na ovom sajtu potražite na oficijalnom sajtu kompanije.
Ovaj sajt napravili su Herbalife Nezavisni Distributeri u cilju Vašeg informisanja.
Zvanični uvoznik Herbalife za Srbiju, MST International d.o.o., Beograd.

zapocni-dan

Smernice za korisnike

Herbalife proizvodi nisu lekovi i ne koriste se za lečenje. To su isključivo prehrambeni proizvodi i dodaci ishrani, a kao takvi mogu biti od pomoći.

Cilj ovog sajta i proizvoda predstavljenih na njemu nije dijagnosticiranje, lečenje, izlečenje ili prevencija bilo koje bolesti.

Proizvodi predstavljeni na ovom sajtu dostavljaju se iz fabirka širom sveta, namenjeni su Evropskom tržištu i usaglašeni sa važećim pravilnicima o hrani i dodacima ishrani.

Herbalife proizvodi i njihovi opisi dati na ovom sajtu odnose se samo na Srbiju. U drugim zemljama ovi proizvodi i njihovi opisi mogu se neznatno razlikovati u imenu, sastavu i kvalitetu.

Slike proizvoda koje su korišćene na sajtu služe isključivo za ilustraciju i mogu se razlikovati od aktuelne ambalaže i izgleda proizvoda.

Pre početka korišćenja proizvoda za mršavljenje obavezno se posavetujte sa našim savetnicima ili vašim lekarom.

smrsajte-lakobesplatna dostava proizvoda

Garancija kvaliteta

Kvalitet namirnica u svakodnevnoj upotrebi iz dana u dan sve je lošiji, nutrijenti koji su se nekada nalazili u voću i povrću, sada postoje samo u tragovima. Moderan način života sa sobom nosi i moderne metode uzgoja agrokultura, sve je instant, sve je podređeno samo kvantitetu, dok je kvalitet postao imaginarna stvar.

Mi u Herbalajfu ulažemo svakodnevne napore da bar malo promenimo ovu sliku i pomognemo ljudima da se hrane i žive bolje. Tim naših naučnika trudi se da kroz proizvode korisnicima da ono najbolje iz hrane, kako bi podpomogao zdravu ishranu i dugovečniji život.

Paleta proizvoda je jako velika, ukoliko do sada niste imali iskustva sa našim proizvodima ili dobili preporuku za određene proizvode i njihovo korišćenje, poželjno je da se posavetujete sa našim asistentima.

Informacije i poručivanje:
061/3248-125, 064/3133-777

Proizvodi za zdravo mršavljenje i kontrolu telesne težine. Dijeta nikada nije bila jednostavnija.

Svi tekstovi, sadržaji i materijali koji se nalaze na sajtu www.zdrav-zivot.com čine ekskluzivno pravo distributera Borisa Hamera. 
Nije dozvoljeno nikakvo kopiranje, distribucija ili iskorišćavanje materijala bez prethodno pismenog odobrenja vlasnika, koji je nosilac autorskih prava. 
Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima.
| www.zdrav-zivot.com - 8 godina sa Vama |

placanje-karticama.